Hand , Nagel en Voetverzorging


Bij ons vindt u nagellak van diverse merken waaronder:

Chanel, Dior, Guerlain, Yves Saint Laurent, Lancome, Clinique, Estée Lauder , OPI , Mavala en KOH

En voor verdere verzorging van uw handen, nagels en voeten verkopen wij :


    logokoh  KOH biedt specialistische producten voor diepwerkende hand- en nagelverzorging en wil iedere vrouw op de wereld het genot van haar producten laten beleven. De kracht van KOH is dat de producten oplossing bieden voor ieder hand- en nagelprobleem. De producten zijn tot stand gekomen na een jarenlange intensieve samenwerking met Japanse specialisten.
Wij verkopen van KOH de hand en nagelverzorging producten en de nagellak. Ook hebben wij diverse lichaams verzorgins producten van KOH.
 
 

   
Nlb77-opi-nail-polish-feelin-hot-hot-hot  OPI is een Amerikaanse firma die te vinden is tussen de filmstudio's in Hollywood. OPI is op dit moment in ruim 100 landen verkrijgbaar en is op de professionele markt in Amerika nummer 1. De hand- en nagelverzorgende producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit.
Wij verkopen van opi de nagellak kleuren en diverse voetverzorgingsproducten. 
 

 
   
 i love opi feet

Feet by OPI is speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse hygiëne van voeten, waarmee je de meest voorkomende voetproblemen op een makkelijke manier kunt oplossen. De producten zijn op basis van exclusieve botanische extracten en een vitamine complex, die er samen voor zorgen dat je voeten met een dagelijkse behandeling van hun problemen en geurtjes verlost worden. Geschikt voor de verzorging van voeten van o.a. de drukke professional, atleten en energieke kinderen.

Wij verkopen van Feet bij OPI diverse producten voor de verzorging van uw voeten en teennagels.

 

 
   
 61670 93091  

Mavala is een filosofie, een filosofie die is gewijd aan verzorging en schoonheid. Al sinds 1958 staat het Zwitserse bedrijf dankzij intensief onderzoek en wetenschappelijke kennis garant voor optimale prestaties en verzorgingsproducten.

Mavala is er als merk bijzonder trots op dat alle producten nog steeds ontwikkeld worden in hun thuisbasis in Genève en in overeenstemming met de strengste kwaliteitsnormen geproduceerd worden.

Wij verkopen van mavala nagellak en geselecteerde verzorgingsproducten.

 


 
   
herome

Al zo’n 30 jaar is Herôme toonaangevend op het gebied van hand- en nagelverzorging. Onze benadering werkt. Onze klanten kunnen ons vertrouwen: we verkopen geen loze praatjes, maar goede producten waarvan de werking is aangetoond.

De eigenaar van het bedrijf , Margreet van Roemburg, vond tijdens haar vakantie een oplossing voor zachte en splijtende nagels. Daarmee ging ze aan de slag en ze bouwde er een groot, internationaal bedrijf mee op.
Wij verkopen van Herome diverse nagel en handverzorgingsproducten.

 
 

 

 
myco-cure-50ml-new

Nagel Myco Cure is een doeltreffende, natuurlijke huidspray, speciaal bedoeld voor de gevoelige, droge en geprikkelde huid op de voeten en voor de verzorging van nagels. De spray reinigt, koelt, ontspant en voedt de huid. Het verfrist, verzacht en kalmeert. Nagel MycoCure kan worden toegepast bij een geïrriteerde, jeukende, (zeer) droge of schilferende huid. Myco Cure bestaat geheel uit natuurlijke ingrediënten en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Myco Cure bevat Tea Tree olie, dat een remmende werking heeft op bacterieën en schimmels.
Wij gebruiken Mycocure ook in onze pedicure salon. 

 

 
  dailyhealthymale